fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm

Fillers

Fillers för läppar & rynkor

Framhäv din naturliga skönhet med skräddarsydda fillersbehandlingar i Stockholm

På jakt efter en förändring som lyfter fram din naturliga skönhet? Fillers i Stockholm kan vara lösningen du söker. Hos oss på Beauty Fillers Stockholm erbjuder vi en rad olika fillersbehandlingar som kan anpassas efter dina unika behov och önskemål.

Mångsidiga fillersbehandlingar, förnya läppar, kinder, näsa

Vare sig du vill fylla ut läpparna, förbättra konturerna i ditt ansikte eller minska synligheten av fina linjer och rynkor, har vi rätt behandling för dig. Våra erfarna estetiska sjuksköterskor använder endast de bästa och säkraste produkterna för att ge dig ett naturligt och hållbart resultat.

Fillers för läppar, kinder, näsa, haka och panna – möjligheterna är många. Boka en konsultation idag och låt oss hjälpa dig att upptäcka hur fillers kan förbättra ditt utseende och boosta ditt självförtroende.

Fillers fräschar upp och ger lyster

Fillers är ett sätt att fylla ut rynkor och linjer i ansiktet och ge det en mer ungdomlig och välvårdad look. De använder ofta hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen, för att återfukta huden och ge volym.

Behandlingen utförs av en legitimerad sjuksköterska som injicerar fillers i det aktuella området med en tunn nål. Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter och kunden kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efteråt.

Konsultation för fillers

För att få det bästa resultatet rekommenderas det att kunden tar en konsultation med en legitimerad sjuksköterska för att diskutera de önskade resultaten och för att säkerställa att filler är det rätta valet för dem.

Efter behandlingen kan det finnas en liten rodnad eller svullnad på injektionsstället, men detta bör läka inom några dagar. Eventuella biverkningar, såsom inflammation, kan behandlas med kylning och medicin.

Det är viktigt att välja en erfaren behandlare för att minimera risken för biverkningar och för att säkerställa att resultatet ser naturligt ut. Fillers har visat sig vara ett säkert och effektivt sätt att förbättra utseendet på rynkor och linjer i ansiktet.

unna dig själv fillers

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling