fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Kemisk peeling: PRX-t33

Kemisk peeling

Kemisk peeling i Stockholm – din guide till förnyad hud

Välkommen till Beauty Fillers Stockholm, din destination för professionell hudvård och expertis inom kemisk peeling i Stockholm. Vi förstår att en strålande hud är nyckeln till att känna sig sitt bästa jag, och med våra avancerade behandlingar är du ett steg närmare att uppnå just det.

Vad är kemisk peeling?

Kemisk peeling är en effektiv behandlingsmetod för att förbättra hudens utseende och textur. Genom att applicera en säker, kemisk lösning på huden, hjälper vi till att exfoliera och gradvis avlägsna de övre lagren av döda hudceller. Resultatet är en mjukare, jämnare och mer strålande hud.

Fördelar med kemisk peeling

Våra kunder i Stockholm väljer kemisk peeling av många anledningar. Behandlingen kan minska fina linjer under ögonen och runt munnen, korrigera ojämnheter i pigmentering, behandla akne, minska utseendet av ärr samt förbättra den allmänna hudtexturen och klarheten.

Våra kemiska peeling-behandlingar

På Beauty Fillers Stockholm erbjuder vi en rad kemiska peeling-behandlingar anpassade för olika hudtyper och behov:

Ytlig peeling: Perfekt för förstagångsklienter eller de med känslig hud.

Medium peeling: Riktar sig mot djupare hudproblem som envis hyperpigmentering och akneärr.

Djup peeling: För dramatiska förbättringar, denna peeling erbjuder de mest intensiva resultaten.

Varför välja oss för din kemiska peeling?

Vårt team av erfarna specialistsjuksköterskor är specialiserade på kemisk peeling och andra estetiska behandlingar. Vi använder endast de bästa produkterna och senaste teknikerna för att säkerställa optimala resultat för våra klienter.

Boka din konsultation

Är du redo att upptäcka fördelarna med kemisk peeling? Boka en konsultation hos oss på Beauty Fillers Stockholm idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå en vacker och hälsosam hud.

Kemisk peeling prx-t33

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing”

PRX-T33 innehåller TCA + VÄTEPEROXID
Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

-Nålfri applicering utan ”frosting”
-För alla hudtyper och årstider (ingen ljuskänslighet)
-TCA stimulerar dermis & keratinocyternas tillväxtfaktorer
-Väteperoxid motverkar syrafrätande effekt och tillåter frekvent repeterad stimulering som förstärker dess effekt
-Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. 

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

Ansikte:

-Rynkor och linjer
-Torr hud
-Förlorad fasthet och elasticitet
-Nedsatt fyllighet
-Ojämna pigmenteringar
-Ljusåldrad hud
-Ärrbildningar

Kropp:

-Bristningar
-Ärrbildningar
-Åldrad hud hals, dekolletage och händer

Så här går behandlingen till:

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras med massage 2-5 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-4 ggr med 1 veckas mellanrum.

 

 Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling?

Möjliga biverkningar:

– Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner efter några timmar

– Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.

– Runda mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden och försvinner inom några dagar.

 

Tänk också på att: 
– Avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas.

– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning.

– Avstå om du är gravid eller ammande.

– Undvika solen under 48 tim efter behandlingen.

PRX-T33 har mycket lång hållbarhet mellan 8 månader och 1 år. Hållbarhet på resultat beror på vilket problem som behandlades, kundens ålder och kurens längd.

När ser jag resultat av PRX-T33 behandlingen?

– Du får ett glow direkt, det är ju det som är så magiskt! Det fullständiga resultatet får du efter cirka fyra till sex veckor efter avslutad kur. Då är din hy klarare, mer plumpad, mindre synliga rynkor och mycket jämnare hudton.

Vad är skillnaden mellan en PRX-T33 och en TCA-peeling?

Skillnaden mellan PRX-T33 och TCA är att PRX-T33 jobbar med exakt samma funktion som TCA-syran gör men den ger ingen ljuskänslighet och tolereras av alla hudtyper året runt, vilket är revolutionerande! Återhämtningstiden för PRX-T33 är kort och du kan göra flera behandlingar med tätare intervaller för att få en större effekt än efter en TCA-peeling.

Vad är den största fördelen med att göra en PRX-T33 behandling?
Den bästa fördelenär att återhämtningstiden är så kort och går att göra året om. Du kan ha glow och plumpad hud hela sommaren!

unna dig själv

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling