fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Jalupro Super Hydro

Jalupro super hydro

Vad är Jalupro?

Fuktbomben som bromsar åldrandet & ger dig ett lyft! En rejäl skinbooster! Jalupro Super Hydro är en utmanare till Profhilo och innehåller mer hyaluronsyra + aminosyror som skyddar och stärker huden. 

Jalupro Super Hydro återfuktar mycket torr hud, stimulerar produktionen av elastin och kollagen samt ger en åtstramande effekt. Produkten innehåller en blandning av hyaluronsyra med låg och hög molekylvikt. Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg. Dessutom innehåller den en hudföryngrande cocktail med 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar kroppens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra likt mesoterapi.

Jalupro före och efter

Före en Jalupro-behandling kan huden vara torr, slapp och visa tecken på åldrande. Jalupro Super Hydro verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den förbättrar hudens spänst och elasticitet och minskar rynkor och fina linjer.  Efter behandlingen ser många kunder en omedelbar förbättring, med en fastare, mer hydrerad hud och en minskning av fina linjer och rynkor. Resultatet fortsätter att förbättras över tid, med optimala resultat synliga efter några veckor.

Hur går en Jalupro behandling till?

En Jalupro-behandling börjar med en noggrann rengöring av huden för att förbereda den för behandlingen. Därefter injiceras Jalupro som kvaddar i dermis, en lösning av aminosyror och hyaluronsyra, direkt in i huden med hjälp av en fin, steril injektionsnål. Totalt 13 punkter behandlas och kan ges i ansikte samt hals. Behandlingen är relativt smärtfri, men viss rodnad och svullnad kan förekomma direkt efteråt. Hela processen tar vanligtvis omkring 30 minuter att genomföra.

Hur ofta behöver man Jalupro?

Frekvensen av Jalupro-behandlingar beror på individens hudtyp och de specifika behoven. I allmänhet rekommenderas 3 sprutor med 4-5 veckors regelbundna intervaller ges för att uppnå bästa resultat, rekommenderad behandling är 4 sprutor totalt där spruta nr 4 ges vid behov/ förstärkt effekt.

Fördelar med Jalupro

Jalupro erbjuder en rad fördelar för huden, inklusive intensiv hydrering, förbättrad hudton och textur, samt minskning av fina linjer och rynkor. Behandlingen stimulerar även kroppens egen produktion av kollagen, vilket bidrar till en långvarig förbättring av hudens fasthet och elasticitet. Dessutom är Jalupro en icke-kirurgisk behandling, vilket innebär minimal återhämtningstid och låg risk för biverkningar.

Jalupro® Young Eye

Ta del av en fantastisk produkt från Jalupro: Young eyes med enormt fint resultat för den känsliga huden runt ögonen. Minimera mörka ringar under ögonen, ålderstecken , påsar under ögonen & fina linjer runt ögonen. 👌Här ger vi den tunna huden all näring den behöver & boostar för kollagen & elastin produktion igen. Tillbaka till ny, fastare hud.

Jalupro® Young Eye är en hyaluronsyra-baserad produkt för föryngring och förstärkning av huden runt ögonen. JALUPRO® Young Eye är en mycket effektiv produkt som är baserad på två olika typer av hyaluronsyra samt peptider och aminosyror. 

Jalupro HMW

Jalupro HMW är en hudförbättrande produkt som är anpassad för grövre hud med djupare veck, ärr och rynkor.

Jalupro HMW förbättrar hudens celler, hudtonen och texturen och korrigerar även rynkor och ojämnheter. Du kan behandla hela kroppen med Jalupro HMW speciellt hals, ansikte och dekolletage.

Man kan se resultat direkt efter första behandlingen och effekten kan hålla i sig i upp till 6 månader.


Jalupro amino acid

Jalupro amino acid är en injicerbar cocktail med aminosyror. Det är en biorevitaliserande produkt som minskar fina linjer och förbättrar hudens textur.

Jalupro stimulerar fibroblaster i huden som producerar kollagen (kollagen reparerar huden och förbättrar elasticiteten), ger friskare hudceller och en hudföryngrande effekt. Jalupro kan även minska hudbristningar.

Jalupro kan användas på hela kroppen för att minska ålderstecken som orsakats av sol och olika levnadsvanor. Resultatet av behandlingen varar i upp till 6 månader.

unna dig själv

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling