fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Logga för Beautyfillers Stockholm

BeautyFillers
Stockholm

Vi erbjuder estetiska behandlingar med Fillers, Botox samt Profhilo till humana priser utan att tumma på kvaliteń. Vi erbjuder även Hyalase för tömning av filler. Vi utför en mängd olika behandlingsalternativ både med botulimtoxin samt olika Fillers. Allt beroende på vad du önskar få hjälp med, är du osäker så har du all möjlighet att bolla dina frågor & funderingar när vi ses på konsultation. Då går vi igenom ditt ansikte, anatomin samt symetrin för att kunna erbjuda dig en skräddarsydd behandling som passar just dig. All behandling utförs av legitimerade Specialist Sjuksköterskor som dessutom är cetificerade & medlemmar i SEYF: Svenska Estetikers Yrkesförbund. En Specialistläkare med spetskompetens inom fillers samt Botox & Hyalase behandling är knuten till företaget, allt för att kunna erbjuda en hög kvalite & ett professionellt arbete. 

Företaget har specifik ansvarsförsäkring gällande estetiska injektionsbehandlingar. Vi jobbar med följande material-Fillers märken: Stylage, Revolax, Aessoa, Elasty & Mayfill.
Botulimtoxin: Dysport 300E
Fillerstömning: Hyalase
Fillers: Revolax, Stylage samt Aessoa. Botox behandling: Dysport 300 E, Fillertömning: Hyalase

Utöver detta utför vi även bioremodulering med marknadens kraftfulla skinbooster: Jalupro Superhydro & Profhilo
som är en anti-age produkt som både boostar med stora mängder fukt & återställer (bioremodulering) huden inifrån på nedre huddjup dit ansiktscremer inte når, detta görs med bla hyaluronsyra som är ett kroppseget material & finns naturligt i huden. Resultatet blir en förbättrad hudstruktur med ökad elasticitet som ger både ett lyft med uppstramande verkan& en hög fuktbalans som ger ett glow i huden.

Efter behandling förbättras hudens elasticitet, struktur & fuktbalans med en uppstramande verkan. 

Som ny kund kommer du att få fylla i en hälsodeklaration vid din ankomst till salongen. Konsultation kan ske digitalt eller personligt besök på salongen & är just nu kostnadsfritt. Undvik helst, 1-2 dagar inför estetiska injektionsbehandlingar att dricka kaffe, energidrycker, ta värktabletter som tillhör NSAID ex, ipren eller treo, då dessa ökar blödningsbenägenheten i hela kroppen & ger risk för oönskade hematom. Önskar man bedövning innan behandling så kom 15 min innan behandlingstid för detta. BeautyFillers Stockholm har sin klinik i hjärtat av Södermalm, på Brännkyrkagatan 105. Närmaste tunnelbanestation & busshållplats är Zinkensdamm som ligger endast 100 meter till kliniken.

Hos oss är du i trygga & stabila händer. 
Varmt Välkommen att boka tid för konsultation/behandling.

Sofia och Eva på Beautyfillers Stockholm
Eva på Beautyfillers Stockholm

Eva Sköld

"

Leg. Specialist Sjuksköterska

Eva Sköld

Hej! Välkommen till BeautyFillers Stockholm! Jag som driver detta företag heter Eva & är utbildad Specialistsjuksköterska inom Intensivsjukvård. Jag har även jobbat som SpecialistSjuksköterska för Falck ambulans i södra Stockholm.

Att jobba som specialistsjuksköterska inom akutsjukvård är något jag verkligen brinner för men det kan också vara ett tungt arbete med många tragiska öden. Att få jobba med estetiska injektioner bland friska & glada människor ger mig en underbar motvikt till mitt andra jobb som specialistsjuksköterska & jag känner mig lyckligt lottad för jag får det bästa av två världar där jag kan ge av min kunskap, kompetens & erfarenhet samtidigt som jag själv blir berikad av alla fina människor jag har äran att få möta & hjälpa🥰

Här hos BeautyFillers Stockholm kan du som kund känna dig trygg & känna att du blir lyssnad på❤️

Välkommen att boka konsultation där vi går igenom dina önskemål 😊 Förutom betalmedel som Swich eller kort använder vi oss också av Qliro för en enkel betalning liksom avbetalning om det hellre önskas .

Åter varmt välkommen , jag ser fram emot att få träffa dig!🌟

Mvh Eva

BeautyFillers Stockholm 💫

"

Leg. Specialist Sjuksköterska

Sofia

Sofia är Legitimerad Specialistsjuksköterska inom anestesi sedan drygt 20 år tillbaka & har jobbat som narkos Sjuksköterska både på operation samt på uppvaket/Post Op. Hon har även jobbat på 1177 & utöver  detta är hon dessutom HLR instruktör åt Falck Academy.
 

Nu börjar Sofia en ny spännande bana hos oss som certifierad injektions Sjuksköterska vilket leder till ökad tillgänglighet ut mot våra fina befintliga kunder liksom nya, kommande kunder. 

Med vår långa, breda erfarenhet som specialistsjuksköterskor & våra mångåriga yrkeskunskaper fortsätter vi att hålla hög kvalitet med en grundläggande yrkesstolthet, en passion att göra vårt arbete utfört med noggrannhet, visuell blick för det estetiska & ett helhetstänk runt varje kund. 

Sofia på Beautyfillers Stockholm

Sofia

Varmt välkommen att boka tid för behandling