fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Våra Behandlingar

Cryopen

Vi är glada att introducera Cryopen – en banbrytande metod som gör det möjligt att avlägsna dessa oönskade utväxter på ett säkert och effektivt sätt.

Cryopen använder sig av avancerad kylteknik för att frysa ner varje utväxt till en extremt låg temperatur på -89 grader Celsius. Genom denna process dör rötterna till utväxten, vilket resulterar i att den skrumpnar och faller av naturligt. Behandlingen är skonsam mot omkringliggande vävnad och innebär minimalt obehag för patienten.

Det är viktigt att poängtera att alla hudförändringar som behandlas med Cryopen först har bedömts som godartade av en kvalificerad läkare. Detta säkerställer att vi endast behandlar icke-maligna hudförändringar och minskar risken för komplikationer.

För de fall där utväxten har en större rot-engagemang kan det vara nödvändigt med 2-3 behandlingssessioner för att uppnå önskat resultat. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom hela processen och skräddarsy behandlingen efter dina individuella behov och önskemål.

Ta steget mot en jämnare och mer strålande hud med Cryopen-behandlingar på Beauty Fillers Stockholm. Boa tid idag för att boka din konsultation och ta första steget mot ett självförtroende och välbefinnande!

unna dig själv

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling