fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm

Botox

Botox mot linjer & rynkor

Få slätare hud med Botox i Stockholm

Rynkor och linjer behöver inte vara en permanent del av åldrandet. Med botox i Stockholm kan du njuta av en slätare och mer ungdomlig hud utan kirurgi. Hos Beauty Fillers Stockholm är vi stolta över att erbjuda skräddarsydda behandlingar som ger dig de resultat du drömmer om. Botox med expertis, förvandla ditt utseende och stärk ditt självförtroende Behandlingen är en beprövad och säker metod för att behandla allt från pannrynkor till kråksparkar och migrän. Våra kvalificerade läkare har lång erfarenhet av botoxbehandlingar och arbetar med precision för att ge dig ett naturligt och tilltalande utseende.

Oavsett om du är nyfiken på botox för första gången eller en återkommande kund, är vi här för att guida dig genom processen. Boka en tid med oss idag och upptäck hur behandligen kan förvandla ditt utseende och ge dig en ny känsla av självförtroende.

Reducera rynkorna

Botox är en form av botulinumtoxin, en neurotoxin som används för att reducera rynkor och linjer på huden. Det injiceras i muskler och hindrar nervimpulser från att nå muskeln, vilket minskar spänningen och gör att huden blir slätare. Behandlingen är vanligtvis utförd på ansiktet, men kan också användas på andra områden som händer, hals och rygg.

En behandling tar vanligtvis bara några minuter och är en enkel, nålbaserad procedur. Den legitimerade sjuksköterskan använder en mycket tunn nål för att injicera en liten mängd medel i de muskler som orsakar rynkor. Behandlingen är vanligtvis smärtfri och kunden kan återgå till sina dagliga aktiviteter omedelbart efter ingreppet.

Vilka resultat får man av Botox?

Resultaten av behandlingen är vanligtvis synliga efter ungefär en vecka och kan vara upp till sex månader. För att bibehålla resultaten måste behandlingen upprepas regelbundet. Metoden är säker och effektiv för de flesta människor.

Beauty Fillers Stockholm – vi vill vara ett självklart val när det kommer till Botox i Stockholm!
unna dig själv en behandling med botox

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling