fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Våra Behandlingar

Botox

Botox är en form av botulinumtoxin, en neurotoxin som används för att reducera rynkor och linjer på huden. Det injiceras i muskler och hindrar nervimpulser från att nå muskeln, vilket minskar spänningen och gör att huden blir slätare. Behandlingen är vanligtvis utförd på ansiktet, men kan också användas på andra områden som händer, hals och rygg.

En Botox-behandling tar vanligtvis bara några minuter och är en enkel, nålbaseret procedure. Den legitimerad sjuksköterskan använder en mycket tunn nål för att injicera en liten mängd Botox i de muskler som orsakar rynkor. Behandlingen är vanligtvis smärtfri och kunden kan återgå till sina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Resultaten av Botox är vanligtvis synliga efter ungefär en vecka och kan vara upp till sex månader. För att bibehålla resultaten måste behandlingen upprepas regelbundet. Botox är säker och effektiv för de flesta människor.

Fillers

Fillers är ett sätt att fylla ut rynkor och linjer i ansiktet och ge det en mer ungdomlig och välvårdad look. De använder ofta hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen, för att återfukta huden och ge volym.

Behandlingen går till genom att en legitimerad sjuksköterska injicerar fillers i den aktuella området med en tunn nål. Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter och kunden kan återgå till sina normala aktiviteter direkt efteråt.

För att få det bästa resultatet rekommenderas det att kunden tar en konsultation med en legitimerad sjuksköterska för att diskutera de önskade resultaten och för att säkerställa att filler är det rätta valet för dem.

Efter behandlingen kan det finnas en liten rodnad eller svullnad på injektionsstället, men detta bör läka inom några dagar. Eventuella biverkningar, såsom inflammation, kan behandlas med kylning och medicin.

Det är viktigt att välja en erfaren behandlare för att minimera risken för biverkningar och för att säkerställa att resultatet ser naturligt ut. Fillers har visat sig vara ett säkert och effektivt sätt att förbättra utseendet på rynkor och linjer i ansiktet.

Profhilo

Profhilo är en form av bioremodellering, en modern anti-aging behandling som är utformad för att återfukta och strama huden. Det är en injektionsbehandling som använder en högkvalitativ hyaluronsyra (HA) lösning för att ge huden en förbättrad textur och reducera rynkor och linjer.

Behandlingen går till så här: Först rengörs huden på behandlingsområdet och injektionspunkterna markeras. Sedan injiceras Profhilo genom små punkter i huden, där den ger en jämn distribuering av hyaluronsyra över huden. Behandlingen tar cirka 20-35 minuter att genomföra och är lätt tolerabel.

Profhilo har ingen affinitet för specifika vävnader och diffunderar jämnt över huden, vilket gör det unikt jämfört med andra injectables. Resultaten är synliga efter 2-3 veckor och varar i upp till 6 månader. Profhilo är en säker och effektiv behandling för de som vill förbättra hudens utseende utan att behöva genomgå en kirurgisk procedure.

Före behandlingen bör kunden diskutera sina förväntningar och tidigare hälsoproblem med sin behandlare för att säkerställa att Profhilo är lämplig och säker för just deras hudtyp och behov.

Microneedling med dermapen

Microneedling med Dermapen är en revolutionerande skönhetsbehandling som används för att ta hand om och skapa en frisk och strålande hy. Behandlingen genomförs med en unik maskin som är utrustad med små fina nålar som försiktigt tränger in i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin – två viktiga ämnen som görs naturligt av kroppen för att behålla sin ungdomliga och friska hy. Dessa ämnen hjälper till att reparera och regenerera huden vilket resulterar i en fastare, mjukare och slätare hy. Dessutom är microneedling en utmärkt behandling som kan hjälpa till att reducera diverse hudproblem såsom fina linjer, ärr, pigmentfläckar och förstorade porer.

Under behandlingen kommer huden att förberedas på rätt sätt och sedan appliceras en effektiv och bedövande kräm för att minska obehag. När behandlingen pågår ska Dermapennen försiktigt rullas över ansiktet vilket gör att de fina nålarna tränger in i huden utan någon smärta. Direkt efteråt kan det finnas rodnad och ömhet i det behandlade området, men detta är en normal reaktion som försvinner efter några dagar. Vanligtvis rekommenderas mellan 3-6 sessioner med några veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat. Microneedling med Dermapen är den perfekta behandlingen för dig som vill ta hand om din hy och boosta din självkänsla!

Kemisk peeling

Kemisk peeling är en kosmetisk behandling som använder syror för att exfoliera (avsöndra) och förnya huden. Syrorna tränger in i hudens yttre lager och löser upp de döda hudcellerna, vilket stimulerar ny tillväxt av hudceller och ger en mjukare, slätare hud.

En typisk kemisk peeling-behandling börjar med rengöring av huden och applicering av en kemisk lösning. Lösningen kan innehålla en eller flera syror, beroende på kundens hudtyp och det önskade resultatet. Lösningen lämnas på huden under en viss tid innan den tvättas bort. Vanligtvis innehåller behandlingen också en neutraliserande lösning som används för att avbryta processen och återställa hudens pH-nivå.

Kemisk peeling kan användas för att behandla olika hudproblem som akne, pigmenteringar, fina linjer och rynkor.

Carboxy

Carboxy är en medicinsk behandling där en liten mängd koldioxid (CO2) injiceras under huden för att främja cirkulation och öka produktionen av kollagen. Behandlingen används för att behandla många hudproblem såsom celluliter, rynkor, ärr och överdriven håravfall.

Behandlingen utförs genom att en mycket tunn nål används för att injicera en liten mängd CO2 under huden. Nålen är så tunn att det inte behövs någon form av bedövning. CO2 sprider sig under huden och aktiverar cellerna att öka produktionen av kollagen och blodcirkulationen. Detta kan leda till en förbättring av hudens textur, elasticitet och tjocklek.

Carboxy är en säker och effektiv behandling som är snabb och smärtfri. Det tar vanligtvis 30-45 minuter att genomföra en behandling och det är vanligtvis inga allvarliga biverkningar. De flesta människor upplever bara en lätt rodnad eller klåda efter behandlingen, men detta försvinner snabbt.

Behandlingen kan vara effektiv för att förbättra utseendet på huden, men det är viktigt att notera att det inte är en permanent lösning. För att upprätthålla resultaten rekommenderas det att genomföra regelbundna behandlingar.

I sammanfattning är carboxy en snabb, säker och effektiv behandling som kan hjälpa till att förbättra utseendet på huden. Behandlingen är lätt och smärtfri och kan genomföras på en mängd olika hudproblem.

Varmt välkommen att boka tid för behandling