fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm
Carboxy

Carboxy

Carboxy är en medicinsk behandling där en liten mängd koldioxid (CO2) injiceras under huden för att främja cirkulation och öka produktionen av kollagen. Behandlingen, som är en otrolig skinbooster, används för att behandla många hudproblem såsom celluliter, rynkor, ärr men även överdriven håravfall. För att upprätthålla resultaten rekommenderas det att genomföra regelbundna behandlingar – viktigt att notera att det inte är en permanent lösning.

Hudföryngring med carboxy

Carboxyterapi är en innovativ behandling som använder koldioxid för att stimulera hudens naturliga förnyelseprocess. Genom att injicera små mängder CO2 under huden, ökar blodcirkulationen och produktionen av kollagen, vilket resulterar i en fastare, jämnare och mer ungdomlig hudton. Denna behandling är idealisk för dem som vill minska tecken på åldrande utan behovet av kirurgiska ingrepp.

Carboxy för celluliter

Carboxyterapi har visat sig vara effektivt i kampen mot envisa celluliter. Genom att förbättra blodcirkulationen och bryta ner fettceller, hjälper behandlingen till att jämna ut huden och reducera uppkomsten av celluliter. Många patienter upplever synliga förbättringar efter bara några sessioner, vilket gör carboxyterapi till ett populärt val för dem som söker en icke-invasiv lösning.

Carboxy för ärr

Carboxyterapi kan även användas för att behandla och minska uppkomsten av ärr. Genom att stimulera hudens naturliga läkningsprocess, hjälper behandlingen till att mjuka upp och jämna ut ärrvävnad. Detta är särskilt effektivt för äldre ärr, samt ärr orsakade av akne och andra hudåkommor.

Carboxy för håravfall

För de som upplever håravfall kan carboxyterapi erbjuda en lösning. Genom att öka blodflödet till hårbotten och stimulera hårsäckarna, kan behandlingen bidra till att främja hårtillväxt och stärka befintligt hår. Det är en säker och effektiv behandlingsmetod som blir alltmer populär bland både män och kvinnor.

Hur går en Carboxybehandling till?

Behandlingen utförs genom att en mycket tunn nål används för att injicera en liten mängd CO2 under huden. Nålen är så tunn att det inte behövs någon form av bedövning. CO2 sprider sig under huden och aktiverar cellerna för att öka produktionen av kollagen och blodcirkulationen. Detta kan leda till en förbättring av hudens textur, elasticitet och tjocklek.

Carboxy är en säker och effektiv behandling som är snabb och smärtfri. Det tar vanligtvis 30-45 minuter att genomföra en behandling och det är vanligtvis inga allvarliga biverkningar. De flesta människor upplever bara en lätt rodnad eller klåda efter behandlingen, men detta försvinner snabbt.

unna dig själv

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling