fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm

Microneedling Dermapen

Microneedling - förnya din hud

Välkommen till Beauty Fillers Stockholm, din expert på microneedling i Stockholm. Upptäck kraften i denna revolutionerande behandling som ger dig möjligheten att återställa hudens ungdomlighet och lyster.

Vad är Microneedling?

Microneedling är en avancerad hudvårdsbehandling som använder mikronålar för att stimulera hudens naturliga läkningsprocess. Genom att skapa små, ytliga punkteringar i huden, stimuleras produktionen av kollagen och elastin, vilket bidrar till en märkbart fastare och slätare hud.

Vad är Dermapen?

Dermapen är en form av microneedling, där en automatisk pennliknande enhet med fina nålar används för att punktera huden mycket precist. Denna teknik är särskilt effektiv för att behandla specifika problemområden och tillåter djupare behandling där det behövs mest. Dermapen är idealisk för att behandla fina linjer, ärr, och för att förbättra hudens struktur och fasthet.

Hur fungerar behandlingen?

Under en microneedling-behandling använder vi en specialdesignad roller eller penna försedd med mikronålar. När enheten förs över huden skapas små punkteringar som inte orsakar någon permanent skada men är effektiva nog för att aktivera kroppens naturliga läkningsprocess. Denna process hjälper till att minska synligheten av fina linjer, rynkor, ärr och kan även förbättra hudens övergripande textur.

Microneedling med Dermapen är en revolutionerande skönhetsbehandling som används för att ta hand om och skapa en frisk och strålande hy. Behandlingen genomförs med en unik maskin som är utrustad med små fina nålar som försiktigt tränger in i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin – två viktiga ämnen som görs naturligt av kroppen för att behålla sin ungdomliga och friska hy. Dessa ämnen hjälper till att reparera och regenerera huden vilket resulterar i en fastare, mjukare och slätare hy. Dessutom är microneedling en utmärkt behandling som kan hjälpa till att reducera diverse hudproblem såsom fina linjer, ärr, pigmentfläckar och förstorade porer.

Vilka fler områden kan behandlas med microneedling?

Microneedling hals

Halsen är ofta ett område som försummas i hudvårdsrutiner, men det är lika utsatt för åldrande som ansiktet. Microneedling-behandling för halsen hjälper till att strama åt lös hud och minska synligheten av horisontella linjer. Vår microneedling-behandling stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar både ton och textur på halsens känsliga hud.

Microneedling för akne och ärr

Microneedling är en effektiv metod för att behandla både akne och akneärr. Genom att främja hudens naturliga läkningsprocess hjälper behandlingen till att minska inflammation och kan förbättra hudens övergripande textur och utseende. För de som lider av akneärr kan microneedling ge en signifikant förbättring genom att stimulera ny kollagenproduktion och hjälpa till att jämna ut huden

Under behandlingen kommer huden att förberedas på rätt sätt och sedan appliceras en effektiv och bedövande kräm för att minska obehag. När behandlingen pågår ska Dermapennen försiktigt rullas över ansiktet vilket gör att de fina nålarna tränger in i huden utan någon smärta. Direkt efteråt kan det finnas rodnad och ömhet i det behandlade området, men detta är en normal reaktion som försvinner efter några dagar. Vanligtvis rekommenderas mellan 3-6 sessioner med några veckors mellanrum för att uppnå optimala resultat. Microneedling med Dermapen är den perfekta behandlingen för dig som vill ta hand om din hy och boosta din självkänsla!

Fördelar med microneedling

Hudföryngring

Microneedling är känt för sin förmåga att dramatiskt förbättra hudens struktur och utseende. Behandlingen kan minska ärr, fina linjer och rynkor, samtidigt som den förbättrar hudens fasthet och elasticitet.

Förbättrad produktabsorpation

Efter en microneedling-behandling kan huden absorbera hudvårdsprodukter mer effektivt. Detta innebär att serum, krämer och masker du använder efter behandlingen kan ha en djupare och mer effektiv effekt.

Säker och effektiv metod

Microneedling är säker för nästan alla hudtyper och kan utföras med minimala risker. Det är en utmärkt alternativ för de som söker en effektiv hudföryngring utan behov av kirurgiska ingrepp.

Vårt tillvägagångssätt

På Beauty Fillers Stockholm tar vi ett personligt tillvägagångssätt för varje klient. Vi börjar med en konsultation för att förstå dina hudvårdsbehov och mål. Vår välutbildade personal kommer sedan skräddarsy din behandling för att säkerställa de bästa resultaten.

Microneedling direkt efter

Efter en microneedling-behandling kan huden uppvisa rodnad och lätt svullnad, liknande en mild solbränna, vilket typiskt klingar av inom några dagar. Under de första 24 till 48 timmarna är det viktigt att undvika makeup och direkt solexponering. Vi rekommenderar att följa eftervårdsinstruktioner noggrant för att maximera behandlingens effekt och stödja hudens återhämtning.

Microneedling pris

På Beauty Fillers Stockholm erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för våra microneedling-behandlingar. Kostnaden kan variera beroende på behandlingsomfånget och antal sessioner som krävs för att uppnå dina mål. Vi rekommenderar en konsultation för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan och ge en exakt prisuppgift.

Boka din behandling

Är du redo att uppleva fördelarna med microneedling i Stockholm? Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en friskare, mer ungdomlig hud.

unna dig själv

Låt oss ta hand om dig

Varmt välkommen att boka tid för behandling