fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm

Vill du minska synligheten av dina rynkor i pannan? Det är lätt att störa sig på dessa fina linjer som ofta uppstår efter en viss ålder, och det är många som drömmer om att återfå ett fräscht och ungdomligt utseende. Botox är en beprövad metod för att reducera rynkor genom att minska muskelspänningen i ansiktet. Med vårt team av erfarna och kvalificerade specialistsjuksköterskor kan du uppnå önskade resultat på ett säkert och effektivt sätt.

Varför är botox effektivt mot rynkor i pannan?

Botox – även känt som botulinumtoxin – är en neurotoxin. Genom att injicera botox i specifika delar av huden kan man stoppa nervimpulser från att nå musklerna, vilket leder till avslappning och därmed färre rynkor. När musklerna slappnar av blir huden helt enkelt slätare, och du kan njuta av ett mer ungdomligt utseende. Behandlingen utförs framförallt i ansiktet för att bli kvitt rynkor i pannan, runt ögonen samt mellan ögonbrynen, men den kan också användas på andra delar av kroppen. Vi på Beauty Fillers Stockholm utför till exempel injektioner av botox för sura mungipor, käkmusklerna för att bla förhindra tandpressning, armhålor mot kraftiga svettningar & även till att lyfta nästippen.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen – och fördelarna den medför

När Botox injiceras i musklerna tar det några dagar för effekten att bli synlig, och maximal effekt uppnås oftast inom en till två veckor. Resultatet varar därefter vanligtvis i flera månader innan musklerna väl återgår till sitt normala tillstånd. Botox är med andra ord inte permanent, och du behöver upprepade behandlingar för att bibehålla din släta hy. Detta kommer med flera fördelar – exempelvis att du får möjlighet att justera och anpassa ditt utseende över tid baserat på önskemål och åldrande. Eftersom behandlingen är icke-kirurgisk och temporär kräver den vanligtvis inte eller någon återhämtningsperiod. Du kan med andra ord återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Välj Beauty Fillers Stockholm för att behandla dina rynkor i pannan

Vi på Beauty Fillers Stockholm är stolta över att erbjuda högsta möjliga kvalitet och säkerhet i våra behandlingar. Med över 50 års samlad erfarenhet inom både intensivsjukvård och estetiska behandlingar kan du känna dig hundra procent trygg med att överlåta din behandling till oss. Som erfarna specialistsjuksköterskor strävar vi efter att inte bara förstå dina önskemål, utan även skapa en skräddarsydd behandlingsplan som uppfyller just dina förväntningar. Genom att kontinuerligt utbilda oss och följa utvecklingen inom estetiska metoder kan vi också säkerställa att du får tillgång till de mest avancerade och effektiva injektionerna på marknaden.

FAQ

Vad är skillnaden mellan botox och fillers?

Botox används för att reducera rynkor genom att blockera nervimpulser till musklerna, medan fillers används för att fylla ut och återställa volym i huden.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av en botoxbehandling?

Effekterna av botox brukar synas inom 3 till 7 dagar efter behandlingen, med maximal effekt inom ett par veckor.

Gör det ont att få injektioner mot rynkor i pannan?

De flesta upplever bara ett milt obehag eller en känsla av tryck under själva injektionen.

Varmt välkommen att boka tid för behandling