fbpx
Logga för Beautyfillers Stockholm

Letar du efter sätt att ge dig ett naturligt ansiktslyft utan biverkningar? Då kan vi rekommendera icke-invasiva behandlingar, alltså behandlingar utan kirurgiska ingrepp. För ett naturligt ansiktslyft kan man vända sig till fillers, botox eller också skinboosters. Vi på Beauty Fillers Stockholm har stor expertis i alla dessa behandlingar så därför vill vi dela med oss om hur du kan få ett ansiktslyft med hjälp av dem. 

Icke-invasiva behandlingar – Ett naturligt ansiktslyft utan biverkningar

Det finns många olika behandlingar som ger ett naturligt ansiktslyft där det inte behövs kirurgiska ingrepp. Det är nämligen dessa kirurgiska ingrepp som har större risk för biverkningar. Men icke-invasiva behandlingar, så som injektioner av olika slag, har visat sig ha mindre biverkningar och kan dessutom ge ett mycket mer naturligt ansiktslyft. 

Här är några icke-invasiva behandlingar som kan ge dig ett naturligt ansiktslyft: 

Dermala fyllmedel

Med fillers kan man fylla ut rynkor och fina linjer, åtstramma huden och förbättra konturer i ansiktet. Man arbetar oftast med hyaluronsyra-baserade fyllmedel. 

Botulinumtoxin

Här använder man ämnen som botox dysport som tillfälligt kan mildra rynkor. Det görs genom att slappna av musklerna som orsakar fina linjer och veck.

Skinboosters/Bioremodulering

Denna hudinjektion använder olika ämnen som ex hyaluronsyra, aminosyror & peptider beroende på vilken sort som används. Dessa ingredienser är viktiga för hudens cellförnyelse & för att förbättra hudens kvalitet. Den ökar nämligen hudens hydrering,kollagen & elasticitet i det behandlade området. Hos oss erbjuder vi bland annat Jalupro Super Hydro som är en tyngdmästare för mogen hud med specifika egenskaper. Jalupro är en stor grupp av bioremodulering som är anpassat för olika områden på både ansikte & kropp. Profhilo som passar den yngre människan är en kraftfull fuktbomb som ger dramatiskt resultat, förbättrar hudens kvalitet & ger ett härligt glow.

Fördelar med icke-invasiva ansiktslyft:

  • Ingen downtime: Du kan nästan alltid återgå till vardagen direkt efter behandlingen. 
  • Mindre obehag: Icke-invasiva injektioner orsakar generellt inte lika mycket obehag som kirurgiska ingrepp och de görs vanligtvis med lokalbedövning.
  • Kort återhämtningstid: Svullnad och blåmärken som kan uppstå efter dessa behandlingar går över mycket fortare än vid kirurgiska ingrepp. 
  • Sparar pengar: Kostnaden för injektionsbehandlingar är vanligtvis lägre än för kirurgiska ansiktslyft.
  • Temporärt resultat: Om du är osäker på om du vill göra permanenta förändringar kan dessa behandlingar vara att föredra, då resultaten inte är permanenta.
  • Investering i din hudkvalitet: Vissa behandlingar kan stimulera kroppens egen produktion av kollagen, vilket kan leda till långsiktiga förbättringar av hudens kvalitet.

Hur du kan uppnå ett naturligt ansiktslyft utan biverkningar

Få ett naturligt ansiktslyft hos BeautyFillers Stockholm 

Här på BeautyFillers Stockholm har vi kombinerat vår kunskap om akutsjukvård med erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi är en skönhetssalong i hjärtat av Södermalm som vill göra naturliga ansiktslyft tillgängligt för alla. Med våra rimliga priser och långa erfarenhet har vi det som ska till för att hjälpa dig att återskapa liv och fyllighet i ansiktet. 

Hör av dig så kan vi berätta mer om de olika behandlingar som kan ge dig ett ungdomligt ansiktslyft. Vi har något som passar alla så vi är säkra på att vi kan hitta den bästa kombinationen för just din hud och ditt ansikte!

FAQ

Hur länge håller resultaten av icke-invasiva ansiktslyft?

Resultaten av icke-invasiva ansiktslyft varierar beroende på vilken typ av behandling du väljer, din hudtyp, livsstil samt hur din kropp reagerar på behandlingen. Generellt kan resultat av fillers variera från 6 månader till över ett år, medan botox ofta håller i 3-6 månader. Skinboosters ger en förbättring & föryngring av hudkvaliteten som kan märkas under flera månader. Fortsätter man efter en kurbehandling att ta påfyllnadsspruta 2-3 ggr/ år har du konstant fortsatt effekt.

Är icke-invasiva ansiktslyft säkra och finns det några biverkningar?

Icke-invasiva ansiktslyft anses vara säkra när de utförs av erfarna och kvalificerade behandlare. Hos oss blir du behandlad av Specialistsjuksköterskor som är certifierade inom injektions behandlingar. Biverkningar är vanligtvis mindre och kan inkludera tillfällig rodnad, svullnad, eller blåmärken på injektionsställena.

Passar icke-invasiva behandlingar alla hudtyper och åldrar?

Icke-invasiva behandlingar är mycket anpassningsbara och kan passa de flesta hudtyper och åldersgrupper. När du hör av dig kommer vi att utvärdera ditt unika hudtillstånd, dina estetiska mål, och allmänna hälsa för hitta den behandling som ger bäst resultat.

Varmt välkommen att boka tid för behandling